fbpx

Fonott

Védi a baba fejét az ütésektől forgolódás közben. Tetszőleges hosszúságban, többféle színben kérhető. Használható rácsos ágyban, illetve gyermekágyban is falvédőként, illetve a leesésgátló mellé, így nagyon praktikus és sok éven át kihasználható.

Külső anyaga pihe puha wellsoft, vagy minky. Töltete bababarát, antiallergén, nem csomósodik. Mosógépben mosható 30 fokon, szárító használata nem ajánlott.

Sok színben, akár egyedi méretben is kérhető.

3 szállal illetve 4 szállal fonva is készülhet.

Hagyományos lapos

A klasszikus rácsvédő, amit kötőkkel kell a kiságyra rögzíteni. Ez a fajta foglalja ez a legkevesebb helyet a kiságyból. Vatelin béléssel, 100% pamutvászonból, illetve puha wellsoft és minky anyagok kombinációjával készül. Egyedi méretben is kérhető, ez ügyben vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mosógépben mosható 30 fokon, szárító használata nem ajánlott, alacsony hőfokon, gőz nélkül rövid ideig vasalható. Kivéve a wellsoft és minky anyagok- azok nem vasalhatóak.

Tépőzáras

Más néven kukucskálós rácsvédő. A baba kilát egyes rácsok között, mégis védve van a buksija az ütésektől. A rácsok kerületét mindig pontosan meg kell mérni ahhoz, hogy biztosan megfelelő méretben készüljön. Lapos vagy fonott rácsvédővel kombinálva igazán egyedi, praktikus és trendi összeállítást lehet kialakítani. 

100% pamutvászon illetve puha wellsoft illetve minky anyagokból készülhet.

Mosógépben 30 fokon mosható, alacsony hőfokon, gőz nélkül vasalható a pamtuvászon oldal, wellsoft és minky alapanyag viszont nem vasalható.

Töltött párnákból álló

Téglalap, vagy négyzet alakú párnából, illetve különféle hosszúságú hengerből is készíthető rácsvédő, egymás mellé kötözve őket. Többfunkciósak a párnák, ha már nincs rájuk szükség a baba ágyában, ülőpárnaként, díszpárnaként is használhatóak.

Levehető huzattal készülnek, 100% pamtuvászon,valamint puha wellsoft illetve minky alapanyagokból.

A párna belsők és a huzatok is moshatóak 30 fokon. Száríthatóak kímélő programon. A pamutvászonból készült huzatok magas hőfokon is vasalhatóak, a puha wellsoft illetve minky anyagok nem vasalhatóak.

Egyedi elképzelésed van?

Lépj velem kapcsolatba és közösen megvalósítjuk az elképzeléseidet!

5 + 11 =