fbpx

ZaZita

 

“Szenvedélyesen szeretek varrni. Imádom a különféle textilek tapintását, a színek kavalkádját! Fantasztikus érzés, hogy egy darab anyagból a kezem alatt megszületik valami új, valami egyedi!”

Két gyermekem születése után erősödött fel bennem a vágy, hogy a hobbimmal foglalkozzam hivatásszerűen, ezért újra iskolapadba ültem, és női szabó képesítést szereztem. Időközben létrejött a ZaZita, amely nevet gyermekeim – Zalán és Zita – inspirálták.
Baba- és gyerekszoba textiltermékeket, babakelengyéket, textil kiegészítőket és öko termékeket készítek nagy szeretettel, gondossággal és állandó szenvedéllyel. Anyaként tudom, hogy gyermekének, családjának mindenki csakis a legjobbat szeretné adni, ezért folyamatosan törekszem a magas minőségre. Számomra fontos, hogy termékeim kizárólag nagy gonddal felkutatott, babák számára is megfelelő alapanyagokból készüljenek.
Termékkínálatomból egy kis ízelítőt találsz itt az oldalon, a teljesség igénye nélkül, hiszen folyamatosan születnek újabb és újabb ötletek, amiket javarészt a megrendelések hívnak életre. Tehát nyugodtan megkereshetsz egyedi elképzeléseddel is. Keress bátran akkor is, ha segítségre, tanácsra van szükséged a megálmodott baba- illetve gyermekszoba kialakításához.
Mivel mindig is szívügyemnek éreztem környezetünk védelmét, és szeretnék tenni is valamit – a saját odafigyelésemen és igyekezetemen túl- a bolygó egészsége érdekében, így további termékeim létrejöttét ez a törekvés határozza meg. ZaZita nature néven a műanyagmentesség jegyében öko zsákokat, szatyrokat, bevásárló táskákat, pékáru frissen tartó termékeket készítek. Nagyon hálás vagyok, hogy munkámmal megfelelő alternatívát tudok nyújtani a rengeteg feleslegesen használt műanyag zacskó és szatyor helyettesítésére vásárlás, tárolás, pékáru frissen tartás, szendvicscsomagolás során.

Örülök, hogy rám találtál!
Szeretettel, Varga Viki
 

Varga Viktória - Zazita

Kérdésed van?

Bármi kérdésed van, keress az elérhetőségeim egyikén. Nézz körül Facebook és Instagram oldalamon is már elkészült termékfotókért, készleten lévő termékekért, alapanyagmintákért és érdekességekért!

Varga Viktória - Zazita